Frisør Odense SV - Dame- og herrefrisør

Køster Hair Artist byder dig velkommen i den dejlige frisørsalon i Odense SV

Hos frisør Køster kan du altid forvente at blive forkælet. Vi hjælper dig med at føle velvære og gøre dit hår klar til hverdag og fest. Vi er din lokale frisør i Odense! Vi har mange stamkunder i salonen, men nye kunder er meget velkomne.  Kom forbi salonen og sig hej eller ring og bestil en tid.

Book tid til frisøren i Dalum ved Odense her

Er du i tvivl eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe og snakke med os. Du kan også bare bestille en tid til frisøren på telefon 66 15 66 55, eller via vores online bookingsystem her:book online her 
 

Vi tager højde for din hårtype og ansigtsform

Hos Køster Hair Artist lytter vi altid til dine ønsker. Hvis du ønsker det, kommer frisøren gerne med forslag til din nye frisure, som passer til din hårtype og ansigtsform. Som så mange andre frisører i Odense sætter vi en stor ære i at være professionelle og hele tiden følge moden inden for frisørfaget.
 

Din frisør i Odense

Herre- og damefrisør i Odense

Som frisører klipper vi både damer og herrer i frisørsalonen. Vi er din dame- og herrefrisør i Dalum ved Odense.


Find vej til frisøren

Frisør til forskellige lejligheder

Som frisører kan vi hjælpe dig med at få klippet eller sat håret til forskellige lejligheder, det kan blandt andet være til bryllup, konfirmation, jubilæum, eller noget helt tredje, vi står klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring og kan sætte håret lige som du ønsker.

Miljø- og hudvenlige hårprodukter

Hos Køster Hair Artist anvender vi Paul Mitchel hårprodukter, som både er nænsomme ved hud, hår og miljø. Så kan du gå til frisøren med god samvittighed. Paul Mitchel er en af de meste anerkendte producenter af salonprodukter i hele verden. De laver rene og naturlige hårprodukter som testes intensivt, inden de kommer på markedet. I dag laver de mere end 70 forskellige hårprodukter. Kontakt din frisør i Dalum og hør mere om Paul Mitchells hårprodukter.

Bestil tid til frisør i Odense SV

Bestil tid til frisøren på telefon 66 15 66 55, eller book online her. Frisørsalonen ligger i Odense SV på Fåborgvej 128.


 Book tid til frisøren i Odense på telefon 66 15 66 55Køster Hair Artist - Faaborgvej 128 - 5250 Odense SV - Telefon: 66 15 66 55 - Email : salonkoester@live.dk