Din damefrisør Odense

Marianne har været damefrisør i Odense siden 2003, og vi har lang erfaring inden for styling, farvning og klipning. Hos Salon Køster får du en flot og stilfuld klipning, der matcher din hårtype og dit ansigt. Forkæl dig selv med en professionel hårbehandling, og kom ind og få ny inspiration og vejledning til, hvordan du plejer og styler dit hår.

Hyggelig og moderne damefrisør i Odense

Vores frisørsalon er moderne og med en herlig og hyggelig atmosfære. Som damefrisør i Odense lægger vi stor vægt på, at du som frisørkunde får en behagelig og professionel oplevelse i salonen, når du skal forkæle dig selv med en behandling.

Klip, farve og styling

Vi tilbyder alle slags klipninger og permanentbehandlinger. Vi laver også flotte effekter og farvetoner - både helfarvninger og striber for et flot og naturligt resultat. Som hårstylist med mange års erfaring er vi opdateret på de nyeste hårtrends, farver og frisurer. Vi laver også håropsætninger og styling – fra moderigtigt hverdagslook til flot festhår. Fortæl om dine ønsker og lad Køsters kyndige frisører give dig dit drømmelook til din næste fest.

Miljøvenlige kvalitetsprodukter

I Salon Køster forkæler vi dit hår med lækre miljørigtige kvalitetsprodukter. Vi har stort fokus på at tilbyde hårprodukter fri for skadelig kemi. Vi bruger det anerkendte salonbrand, Paul Mitchell, som er kendt som frisørbranchens foretrukne kvalitetsmærke, som er uden skadelig kemi og ikke testet på dyr. Produkterne fra Paul Mitchell har en lækker og luksuriøs salonkvalitet med plejende og aktive ingredienser, der giver dig et glansfuldt og skinnende hår.

Book en tid til en ny frisure

Hos Salon Køster er vi klar til at give dig en stilfuld klipning og flot styling. Book en tid og fortæl os om dine ønsker til dit look.

Vi glæder os til at byde dig indenfor i salonen og forkæle dig med en flot frisure.

I Salon Køster i Odense SV bliver du altid mødt af en herlig stemning, hvor det summer med hyggelig snak blandt kunder og personale. Tag plads i frisørstolen og gør klar til skøn selvforkælelse!

  • Mandag08:30 - 17:00
  • Tirsdag08:30 - 19:00
  • Onsdag08:30 - 17:00
  • Torsdag08:30 - 18:00
  • Fredag08:30 - 17:00
  • Lørdag08:00 - 12:00

* Ved ferie 09:00 – 17:00

Vi bruger miljøvenlige produkter fra Paul Mitchell

Find os i Odense SV

Vi har vundet DM i herreklip